zaterdag 10 november 2012

Kermis in de kop #2

Ik had het hier laatst over de kermis in mijn kop. En wat voor nadelen die kermis allemaal heeft. Aan dat betoog doe ik niets af. Zou ook niet kunnen zonder de waarheid geweld aan te doen. Maar het hebben van een misschien niet helemaal standaard brein heeft ook voordelen. Ik geef toe, je vergeet ze soms snel, juist omdat de kapotte equalizer zijn tol eist. Toch wil ik benadrukken dat je er ook blij mee kunt zijn, met drukte in je brein. 

Voor de duidelijkheid en het stimuleren van beelddenken, heb ik hetzelfde plaatje van de equalizer genomen. Alleen de termen eromheen zijn anders. Ik ben benieuwd of deze serie associaties even veel herkenning oplevert als de negatieve variant...Het maakt dus niet uit wat geleerden ervan zeggen, dit is hoe ík het ervaar. En daar heb ik mee te dealen. Als je dan de twee kanten van een kermisbrein naast elkaar kunt leggen (als je dus in een zekere balans bent), zie je beter dat je ook eigenlijk best gezegend bent. Stond er de vorige keer nog: "Mag het wat zachter??? Als ik de voordelen zie, denk ik juist "Mag ik zo blijven???". Ik zeg Yeehah! 

Serieus benieuwd naar jullie reacties.

4 opmerkingen:

 1. ;) ach wat is een standaard brein? ik weet het niet. weet wel dat veel crea's gekkies zijn :P (including me)

  @Cornelletje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik denk dat dat een voorwaarde is ;-) Voldoe ik graag aan!

   Verwijderen
 2. Reimeltje (die van dezelfde fabriek ;-) )10 november 2012 om 16:05

  Herken zowel deze kant als die andere kant. Merk wel dat de buitenwereld veel meer focust op de negatieve kant van het apparaat, dat zou van mij best wel eens minder mogen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Zodra je niet helemaal in de pas loopt, krijg je slaag. Erg jammer. Ik denk dat er zo veel talent ondergesneeuwd raakt en veel kinderen en volwassenen niet tot hun recht en vrijheid komen.

   Verwijderen

Leuk als je een reactie achterlaat. Hier, of op Twitter of Facebook.

Reageren zonder koppeling met welk account dan ook? Reageer met de optie Anoniem en zet eventueel je naam gewoon in je bericht.